e-learning

E-learning

  • De 7 voorbereidingsvaardigheden met veel praktische tips en handige checklists
  • De 7 uitvoeringsvaardigheden met veel praktische tips en direct toepasbare zinnen
  • Praktische achtergronden als de 7 succesfactoren van een beïnvloedende presentatie
  • Veel films waarin je de belangrijkste zaken krijgt aangereikt

Als je de e-learning hebt gedaan blijft deze bruikbaar! Gebruik gerichte delen bij je voorbereiding en voor (zelf-) coaching.

Meer over de inhoud in deze korte film

Bestellen met 25% korting

Stuur een mail met de actie melding ‘kortingsactie e-learning’ via de contactpagina. Je krijgt dan de code binnen drie werkdagen retour om de korting te benutten en te starten!

De link naar de e-learning. 

De e-learning combineren met de praktijktraining

De beste formule is na de e-learning de praktijktraining te volgen. Dit is een kleine groep zodat je veel oefent! Wat zegen anderen?

Marc Houbiers Focus Consult 

“Goed om met Presenteren 3.0 aan de slag te gaan. Ik heb ervaren dat het een heel verschil uit kan maken om echt interactief met een groep aan de slag te gaan! Het boek geeft al veel richting, de e-learning op StudyTube is met zijn filmpjes, oefeningen en opdrachten, etc. nog meer van deze tijd. Maar wat ik echt als toegevoegde waarde heb ervaren is om naast het doorlopen van de e-learning samen met Gijs een dag te besteden aan het praktisch oefenen van het geleerde; hiermee zet je de puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ (‘i’ van interactie)!” 

 Saskia Langenberg Talentfirst 

“Ik heb de training presenteren 3.0 in combinatie met de e-learning gevolgd. Met de e-learning leer je wat een goede opbouw van een interactieve presentatie is en hoe ik je optimaal kunt aansluiten bij je publiek. De trainingsdag gaf ruimte om daarop te verdiepen en te oefenen in de praktijk. Deze combinatie bleek een sterke formule. Gijs is een goede trainer, denkt met je mee en geeft veel praktische tips, die direct toepasbaar zijn.” Na haar 1e presentatie na de training“De presentatie ging goed! En ik heb jouw tip gebruikt om mee te starten. Dat was een pakkend en luchtig begin. Het werkte goed om eerst vragen uit het publiek te laten komen. En pas daarna mezelf te introduceren. Het publiek bleef daarna betrokken en meepraten. Ook gaven deelnemers voorbeelden uit zichzelf over hoe ze iets in de praktijk deden.”

Octavia Siertsema Inkoopcoaching 

Bij Gijs Tenthof heb ik de training ‘interactief presenteren’ gevolgd. Dat is een prima training waar je veel van leert. Als voorbereiding volg je een e-learning traject, waardoor je veel kennis op doet. Vervolgens komt de training dag, in een klein groepje, waardoor je veel kunt oefenen. Het boek (presenteren 3.0) is prima om er bij te gebruiken en later nog te gebruiken in je voorbereiding van je presentatie. Dezelfde avond moest ik zelf een presentatie geven, heb een aantal tips toegepast en dat werkte uitstekend! Interactief, de wisselwerking met de toehoorders, het liep prima dank zij de tips van Gijs. Het was een prima training, onder leiding van een zeer ervaren trainer!

 

 

 

Video
Gijs Tenthof
Bijsselseweg 11 59
8256 RE Biddinghuizen
Nederland
+31(0)629401104
info@presenteren3punt0.nl